Vélemények az elektromos padlófűtésről

Bár Magyarországon még újnak számít az AHT amorf fűtőszálas fűtési technológiája, a nagyvilágban már évek óta bizonyít, Hollandiától kezdve az Egyesült Államokon át Kínáig.

Hogy ne csak a mi szavunkra kelljen támaszkodnod, összegyűjtöttük Neked, hogyan beszélnek a világ különböző pontjain az elektromos padlófűtésről.

A legnagyobb előnyöket egy szerb cég foglalta pontokba:

„Talán a legjobb padlófűtés.

Az ár nagyon versenyképes.

A minőség kifogástalan.

Gazdaságos.

Könnyen telepíthető.

A hagyományos fűtőszál helyett egy speciális ötvözet amorf szalagját használja.”

(Binvex Standard – Belgrád, Szerbia)

Egy ötcsillagos vélemény az USA-ból:

„A floridai barátaim azt mondták, őrültek vagyunk, hogy padlófűtést szereltetünk a fürdőszobába. Jó érzés meleg padlóra lépni mikor kilépünk a zuhanyból, és miközben szépítkezünk a tükör előtt. Nem volt különösebben nehéz kiteríteni és rögzíteni, miközben csempéztük a padlót.”

(buffaloboyinar – Florida, USA)

Anglia egyik legzöldebb gazdaságában is ezt használják:

Russel White 3 év alatt egy teljesen önellátó, és szénmentes otthont épített ki magának, többek között napelem rendszerrel, szélturbinával, és természetesen AHT amorf fűtőszálas rendszerrel, melyről a következőt mondta:

 „Véleményem szerint az AHT amorf szalagos rendszere valóban egyedülálló előnyökkel bír, mivel mindössze 1.8 milliméter vastag, a telepítése nagyon egyszerű, bármilyen aljzatra lehet szerelni, bármilyen burkolat lehet a tetején, és mindössze 3 percbe kerül, hogy elérje az optimális hőmérsékletet.”

(Russel White – Flintshire, Anglia)

Egy igazi történelmi emlék felújítása:

Mihály Arkangyal Temploma Analiontas apró falujában található Cipruson már több mint 800 éve, és 1769 óta gyakorlatilag senki nem nyúlt hozzá, egészen addig, míg az AHT ciprusi csapatát föl nem kérték, hogy szereljék fel az egyedi, amorf fűtőszálas technológiával.

A csapat egyik vezetője, Irene Bilicou így kommentálta a nagy eseményt:

 „Ez egy nagyon különleges telepítés, nem csak azért, mert az AHT technológia ilyen magas technológiai megoldást kínált egy ilyen nagyrabecsült műemléknek, de azért is, mert megmutatja, milyen hatékony, könnyen telepíthető és költséghatékony tud lenni a mi AHT rendszerünk.”

(Irene Bilicou – Analiontas, Ciprus)

Az ügyfelektől jön a legnagyobb elismerés:

A SheKnows Media 1999-es megalakulása óta a 21. századi nőket és anyákat szólítja meg blogokon, videókon, cikkeken keresztül életmódbeli, szórakozási, gyereknevelési és nem utolsósorban vásárlási tanácsokkal, melyeket gazdasági szakértők, újságírók és publikáló írók készítenek.

Ennek megfelelően sokan adnak a szavára, és 2018 júliusában készült egy felmérése a TOP 10 padlófűtés rendszerről, amelyen az AHT amorf fűtőszalagos rendszere az 5. helyezést érte el, 8.6-os pontszámmal.

Kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Kérj tőlünk árajánlatot, és tapasztald meg Te is első kézből ennek az egyedülálló fűtési megoldásnak az erejét!

Miután a rendszert telepítettük, és üzembe állítottuk nálad, számítunk majd arra, hogy Te is megosztod velünk tapasztalataidat, hogy ezzel is ösztönözhessünk még több embert ennek az itthon még viszonylag ismeretlen, de óriási lehetőségekkel bíró megoldásnak az igénybe vételére.

Árajánlatkérés
Fontos vagy nekünk! Ezért pipáld be ezt is: Elektromos fűtéssel kapcsolatos tudásunkat marketing célú telefonhívások, hírlevelek formájában szeretnénk megosztani veled a későbbiekben, mert minél tartósabb fűtési megoldást akarunk javasolni neked. Köszönjük a bizalmat!
Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Kérjen visszahívást itt!
Fontos vagy nekünk! Ezért pipáld be ezt is: Elektromos fűtéssel kapcsolatos tudásunkat marketing célú telefonhívások, hírlevelek formájában szeretnénk megosztani veled a későbbiekben, mert minél tartósabb fűtési megoldást akarunk javasolni neked. Köszönjük a bizalmat!
Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.