Miben vagyunk mások a többi napelemes céghez képest

Miben vagyunk mások a többi napelemes céghez képest

Minden cégnek megvan a saját szakterülete. Mikor elkezdtünk elektromos fűtéssel foglalkozni, azt gondoltunk, hogy a fűtés lesz a fő profilunk. Persze rövig idő után rá kellett jönnünk, hogy akarva akaratlanul is összefonódik az elektromos fűtés, és a napelem rendszer egymással. Utóbbiban töltött pár év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, nem okozott nehézséget, hogy kibővítsük a cégünk palettáját.

Mások vagyunk a többi céghez képest, és ez lehet a te előnyöd is, amennyiben velünk szeretnéd a napelem rendszeredet megvalósítani.

Hogy fogjak hozzá

Kezdeném az elejéről, így sokkal jobban érthető lesz mindenki számára, hogyan is fogjon bele, amennyiben napelem rendszert szeretne. A legelső lépés, amikor valaki elhatározza, hogy egy ilyen rendszert szeretne, az az, hogy meg kell viszgálnia, hogy mennyi is az éves áram fogyasztása. A legjobb, ha ezt az összeget nem havi általányként adjuk meg, hanem pontosan utána nézünk.

Persze sokan felteszik a kérdést, hogy miért nem elég az, ha megmondja, hogy havi 15.000Ft fizet? A legfontosabb, hogy nem tudjuk, hogy kinek milyen mérő órái vannak, ezáltal azt sem tudjuk meghatározni, hogy mekkora a fogyasztása. Mindegyik órának más az egy egységre jutó ára. Ezen kívül, van amikor ráfizetünk az éves leolvasás alkalmával, vagy éppen visszakapunk.

De akkor hogyan is tudjuk meg, hogy mennyi a fogyasztásunk? Ez egészen egyszerűen megoldható, az egyik lehetőség, ha be vagyunk regisztrálva az áramszolgáltató oldalára, akkor belépünk, és a mérőállásoknál egyszerűen kiválasztjuk 2 év azonos időszakát. (Pl: 2018.11.-2019.11) Fontos, amennyiben nem egy óránk van, hanem van egy nappali mérőnk mellett mondjuk egy éjszakai/vezérelt óránk is, akkor azt is nézzük meg. Ennek a két órának a KWh összege fogja megadni a pontos éves fogyasztásunkat.

A másik lehetőségünk, hogy az áramszolgáltatóhoz bemegyünk, és ott kérünk személyesen egy ilyen fogyasztási adatot. Ennek az adatnak a megléte az egyik alapja lesz annak, hogy mekkora napelem rendszerre van szükségünk. Persze ha megvan az éves elszámoló számla, akkor azon is megtaláljuk a fogyasztást.

Mekkora fogyasztása lesz a fűtésemnek?

Az elektromos fűtés fogyasztását sok minden befolyásolhatja. Nem mindegy, hogy egy ház mennyire szigetelt, vagy hogy milyenek a nyílászárók. Az sem mindegy, hogy kinek milyen a hőérzete, és hogy milyen meleget szeret. Hiszen ha két átlag háztartást veszünk, de az egyiknek a lakói a 20 fokot szeretik, míg a másik házban lakók a 23 fokot, így egyértelmű, hogy utóbbinál többet fog fogyasztani ugyan az a renszer.

Amik még nagyban befolyásolhatják a fűtésünket, hgy kinek milyenek a szokásai. Fontos megvizsgálni, amikor egy fűtést meghatáruzunk valakinek. Mik ezek a szokások? Mikor mennek el otthonról, ki mikor ér haza, és hogy éppen a ház melyik részét is kell fűteni. Ez , és még jó pár összetevő határozza meg, hogy mekkora lesz a fogyasztása a fűtésünknek, hogyan is tudunk spórolni.?

Amennyiben már kértél tőlünk árajánlatot, így találkoztál azzal a táblázatunkkal, amiben segítünk neked, hogy tudd mekkora lesz a te fűtésed fogyasztása, és hogy mennyi fázist, és amplert igényel. Itt határozzuk meg azt is, hogy mekkora napelem rendszerre van igánye a leendő fűtésednek.

Miben vagyunk mások

Amikor árajánlatot kérsz egy napelem cégtől, ő csak a te általad megadott adatokra tud hagyatkozni, hogy mekkora napelem rendszerre van szükséged. Miután ő nem foglalkozik fűtéssel, így nem is fogja tudni meghatározni, hogy mi a komplett rendszer igényed, hogy ellássa a házat megfelelő energiával.

Ha már kaptunk apalrajzot, és sikerült megtevezni a megfelelő rendszert, akkor nincs is más dolgunk, mint a két fogyasztást összeadni, és ennek a segítségével meghatározni a megfelelő rendszer nagyságot.

Mennyivel egyszerűbb az, amikor egy helyen megkapunk mindent, és nem kell külön megszervezni mindent, és mindenkinek eleget tenni. Így neked is sokkal könnyebb, hiszen egy kézben van minden, és sokkal gördülékenyebben valósulhat meg a te elektromos fűtésed, és a napelem rendszered is.

Kérjen visszahívást itt!
Fontos vagy nekünk! Ezért pipáld be ezt is: Elektromos fűtéssel kapcsolatos tudásunkat marketing célú telefonhívások, hírlevelek formájában szeretnénk megosztani veled a későbbiekben, mert minél tartósabb fűtési megoldást akarunk javasolni neked. Köszönjük a bizalmat!
Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.