Mennyi idő alatt valósulhat meg a napelem rendszer

Mennyi idő alatt valósulhat meg a napelem rendszer  Sajnos sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mi is szükséges ahhoz, hogy egy napelem rendszer működhessen.  Ahhoz, hogy neked is termelhessen a rendszered, az első és legfontosabb feladat, hogy le kell ellenőrizni, hogy megfelelő e a ház adottsága, ahova felkerülne a napelem.? Van-e elegendő felület a rendszerhez, rendelkezésre áll-e a szükséges amper. Azoknak sem kell aggódni, akinek nem jó a tető felülete, a tájolása, ettől még nekik is megvalósulhat az energia termelő berendezésük, csak egy földre telepített rendszer formájában. Persze azt, hogy kinek alkalmas a felülete, és kinek nem, vagy hogy hova is lehet telepíteni, nem neked kell megállapítanod, hanem a mi műszakis kollégánknak, aki kimegy a helyszínre ezt megnézni, és közösen egyeztetitek a lehetőségeket. Három az egyben Amikor a felmérést végző szakember kimegy a helyszínre, nem csak a napelem rendszerhez szükséges dolgokat tudjátok átbeszélni, hanem a fűtéssel kapocslatos kérdéseket is. Így egyben kapsz egy elektromos padló fűtés, napelem rendszer, és villamossági felmérést is. Amennyiben a ház építése még folyamatban van, és pont abban a szakaszban van, javasolni szoktuk, hogy a ház villanyszerelője is legyen ott, hiszen sok fontos kérdést át tudnak beszélni. Ez azért is jó, mert ha előre be vannak húzva a szükséges gégecsövek, akkor nem kell vésni, vagy a kábelcsatornát utólag  a falon kívül elhelyezi, el lehet a nyomvonalat úgy vinni, hogy nem lesz látható. Mitől függ, hogy hány fázisra lesz szüksége a háznak, és mennyi amperre? Ezzel a kérdéssel sokszor találkozunk, és sokan nem tudják, hogy mennyit is kérjenek? Mi ebben is segítünk természetesen, és igyekszünk meghatározni a megfelelő amper nagyságot, az igényeknek megfelelően. Napelem rendszer engedélyeztetése Ahhoz hogy működő napelem rendszerünk legyen, szükséges engedélyeztetni az áramszolgáltató felé. Ezt szintén mi készítjük el, és az árajánlat tartalmazza ennek a költségét is. Minden áramszolgáltatónak más, és más igényei vannak. Természetesen amennyibe elakad valaki a papírok kitöltése közben akkor segítünk a kitöltésben. Amennyiben megvan a szükséges fázis, és amper, akkor tudjuk a folyamatot elindítani. Ha nem megfelelő a meglévő hálózat, akkor a bővítési folyamatot mindenki maga tudja az ármaszolgáltató felé igényelni. Az engedély átfutása áramszolgálatóként változik. Amint az engedélyt megkaptuk, telepíthető a napelem rendszer. Az áramszolgáltató  a rendszer kivitelezése után fogja a mérő órát lecserélni, egy oda-vissza mérő órára, és ez után lesz működő napelem rendszer.

Sajnos sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mi is szükséges ahhoz, hogy egy napelem rendszer működhessen.

Ahhoz, hogy neked is termelhessen a rendszered, az első és legfontosabb feladat, hogy le kell ellenőrizni, hogy megfelelő e a ház adottsága, ahova felkerülne a napelem.? Van-e elegendő felület a rendszerhez, rendelkezésre áll-e a szükséges amper. Azoknak sem kell aggódni, akinek nem jó a tető felülete, a tájolása, ettől még nekik is megvalósulhat az energia termelő berendezésük, csak egy földre telepített rendszer formájában.

Persze azt, hogy kinek alkalmas a felülete, és kinek nem, vagy hogy hova is lehet telepíteni, nem neked kell megállapítanod, hanem a mi műszakis kollégánknak, aki kimegy a helyszínre ezt megnézni, és közösen egyeztetitek a lehetőségeket.

Három az egyben

Amikor a felmérést végző szakember kimegy a helyszínre, nem csak a napelem rendszerhez szükséges dolgokat tudjátok átbeszélni, hanem a fűtéssel kapocslatos kérdéseket is. Így egyben kapsz egy elektromos padló fűtés, napelem rendszer, és villamossági felmérést is.

Amennyiben a ház építése még folyamatban van, és pont abban a szakaszban van, javasolni szoktuk, hogy a ház villanyszerelője is legyen ott, hiszen sok fontos kérdést át tudnak beszélni. Ez azért is jó, mert ha előre be vannak húzva a szükséges gégecsövek, akkor nem kell vésni, vagy a kábelcsatornát utólag  a falon kívül elhelyezi, el lehet a nyomvonalat úgy vinni, hogy nem lesz látható.

Mitől függ, hogy hány fázisra lesz szüksége a háznak, és mennyi amperre? Ezzel a kérdéssel sokszor találkozunk, és sokan nem tudják, hogy mennyit is kérjenek? Mi ebben is segítünk természetesen, és igyekszünk meghatározni a megfelelő amper nagyságot, az igényeknek megfelelően.

Napelem rendszer engedélyeztetése

Ahhoz hogy működő napelem rendszerünk legyen, szükséges engedélyeztetni az áramszolgáltató felé. Ezt szintén mi készítjük el, és az árajánlat tartalmazza ennek a költségét is. Minden áramszolgáltatónak más, és más igényei vannak. Természetesen amennyibe elakad valaki a papírok kitöltése közben akkor segítünk a kitöltésben.

Amennyiben megvan a szükséges fázis, és amper, akkor tudjuk a folyamatot elindítani. Ha nem megfelelő a meglévő hálózat, akkor a bővítési folyamatot mindenki maga tudja az áramszolgáltató felé igényelni.

Az engedély átfutása áramszolgálatóként változik. Amint az engedélyt megkaptuk, telepíthető a napelem rendszer. Az áramszolgáltató  a rendszer kivitelezése után fogja a mérő órát lecserélni, egy oda-vissza mérő órára, és ez után lesz működő napelem rendszer.

Kérjen visszahívást itt!
Fontos vagy nekünk! Ezért pipáld be ezt is: Elektromos fűtéssel kapcsolatos tudásunkat marketing célú telefonhívások, hírlevelek formájában szeretnénk megosztani veled a későbbiekben, mert minél tartósabb fűtési megoldást akarunk javasolni neked. Köszönjük a bizalmat!
Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.