Ismerj meg minket: így szerelünk elektromos fűtést a Te otthonodba!

Ismerj meg minket: így szerelünk elektromos fűtést a Te otthonodba!

Mi vagyunk az Elektromos Fűtés Kft.

Mi vagyunk azok, akik megtalálják számodra a tökéletes elektromos fűtésrendszert, ami valóban hatékony, költségkímélő megoldást jelent majd hosszú távon is.

Hogyan tesszük ezt?

  • Csak a pontos adatok birtokában készítjük el terveinket.
  • Szakértelmünkre és tapasztalatainkra hagyatkozva kiválasztjuk azt a fűtésrendszert, ami az adott épületben energia-és költséghatékony módon tud működni.
  • Svájci precizitással készült, a szükséges szabványoknak és minőségbiztosítási feltételeknek tökéletesen megfelelő fűtőelemekkel dolgozunk.
  • Profi szerelőcsapattal érkezünk hozzád, akik gyorsan, a korábban egyeztetetteknek megfelelően telepítik a kiválasztott fűtésrendszert.

Mennyire működik ez?

Annyira, hogy mi magunk 15 év garanciát vállalunk magára a telepítésre (és ehhez jönnek még hozzá a gyártói jótállások a termékek minőségét illetően).

Ezzel foglalkozunk mi

Legfőképpen az AHT amorf fémötvözet fűtőszálas technológiáját igyekszünk minél elterjedtebbé tenni Magyarországon, de emellett egyébként szinte minden típusú elektromos fűtéssel foglalkozunk.

Nem az a célunk, hogy egy terméket adjunk el: mi minőségi, valóban hatékony fűtési megoldásokat kínálunk, mert nekünk is érdekünk, hogy a Te otthonodban komfortos meleg legyen.

Miért tettük le a voksunkat elsősorban az AHT mellett?

Mert egy olyan modern fűtési lehetőséget kínál, ami forradalmasítja ezt az iparágat.

Mit tud az amorf fémötvözet szálas fűtőszőnyeg?

Mit tud az amorf fémötvözet szálas fűtőszőnyeg?

Miért jó, ha egy fűtőszőnyegben a fűtőszál amorf fémötvözetből készül?

Korábbi cikkeinkben, de már a főoldalunkon is olvashattál már erről a technológiáról, úgyhogy a részletekkel most nem foglak untatni: beszélek inkább az eredményekről!

  • Az amorf fémötvözet fűtőszálaknak nincs szükségük magas üzemi hőmérsékletre (max. 30°C),
  • ennek köszönhetően energiaigényük is alacsony,
  • valamint kárt sem tudnak tenni a felettük lévő burkolatban, legyen szó akár padlószőnyegről, csempéről, vagy gipszkarton álmennyezetről.

30°C fogja felfűteni az egész lakásomat?

Elsőre furcsának tűnhet, hogy még az ember átlag testhőmérsékleténél is alacsonyabban működő rendszer fog kellemes meleget biztosítani a legnagyobb téli fagyok során is – pedig épp ez a helyzet.

Ez már nem a tűzforró radiátor korszaka, ami minden energiájával azon igyekszik, hogy felmelegítse a szoba levegőjét: itt a sugárzó meleg közvetlenül Téged fog érni.

Nincs közvetítő közeg, nincs mennyezeten megrekedő meleg, csak Te, és az a komfortérzet, amit mindig is el akartál érni otthonodban.

És ez az a technológia, amit padló-, fal- és mennyezetfűtésre is tudunk használni, attól függően, hogyan tudja a legjobban kifejteni hatását.

Honnan ismerem meg az elektromos fűtés költségeit?

Honnan ismerem meg az elektromos fűtés költségeit?

Ha most ezt olvasod, akkor az első lépést már meg is tetted a modern elektromos fűtésrendszer felé: megismerkedtél a tökéletes megoldással.

A következő lépés, hogy árajánlatot kérsz tőlünk az űrlapunkon keresztül: add meg a megfelelő adatokat, ami alapján el tudjuk készíteni számodra előzetes árajánlatunkat.

Fontos, hogy ebben még csak megközelítőleg tudjuk megmondani, milyen költségekkel kell számolnod: a pontos számokat a végleges árajánlatban kapod meg.

Tetszik az előzetes ajánlat. Mi jön ezután?

Ha tetszenek a számok, akkor ideje, hogy jobban megismerjük az épületet, ahova a fűtésrendszer kerül majd.

Szükségünk van egy alaprajzra: a pontos tervrajz értelemszerűen a legjobb, de egy kézzel rajzolt is tökéletesen megfelel, ha fel vannak rajta tüntetve a legfontosabb információk:

  • a szobák
  • és a falak méretei,
  • valamint azok a bútorok, berendezések, amik nem mozdíthatók (fürdőkád, beépített szekrény) és így nem kerülhet alájuk elektromos padlófűtés, vagy mögéjük falfűtés.

Ezen számok, és a megadott fogyasztási adatok birtokában elkészítjük számodra a végleges árajánlatunkat.

Mindent pontosan úgy számolunk ki, hogy utólag ne érhessen semmilyen kellemetlen meglepetés: az árban benne lesz nem csak a fűtőszőnyegek, de a szükséges szigetelés, a kábelezés és a termosztátok felszerelésének díja is.

Lehet szó helyszíni felmérésről is?

Lehet szó helyszíni felmérésről is?

Amennyiben szeretnéd, hogy a mi szakembereink végezzék el a szükséges méréseket, és így az alapoktól kezdve minden a legnagyobb rendben haladjon, akkor természetesen erre is van lehetőség.

Azt viszont muszáj itt megemlíteni, hogy ez plusz költségeket jelent: egészen pontosan egy fix munkadíjat és egy kilométer-arányos kiszállási költséget.

Értelemszerűen a legpontosabb terveket akkor tudjuk elkészíteni, ha a saját szemünkkel látjuk az adott területet, de nagy tévedésekre akkor sem szokott sor kerülni, amikor a kapcsolattartás közted és köztünk az e-mailekre és a személyes telefonhívásokra korlátozódik a kivitelezés pillanatáig.

Hogyan zajlik a szerelés?

Képzett szerelőcsapatunk a Veled előre egyeztetett időpontban fog majd megérkezni hozzád, minden szükséges eszközzel, ami csak kellhet a gyors és profi kivitelezéshez.

Az előre megbeszélt terveknek, és az általános bekötési előírásoknak megfelelően fogjuk úgy beszerelni az elektromos fűtést, hogy azokhoz a következő évtizedekben hozzá se kelljen nyúlni többé.

Mire van szükségünk?

Telepítésre kész, sima felületre: épülő házak esetén maga a szerelőbeton is bőven elegendő ahhoz, hogy ráhelyezzük a megfelelő szigetelést, a hőtükröt, majd arra a fűtőszőnyeget.

Burkolással ugyan nem foglalkozunk, de mindenképp felvesszük majd azokkal a burkoló szakemberekkel a kapcsolatot, akiket Te választasz, hogy a végeredmény mindenképp a Te igényeidnek megfelelő legyen.

Mindig van alternatíva!

Mindig van alternatíva!

Nem alkalmas az otthonod arra, hogy elektromos padlófűtés kerüljön bele?

Még mindig ott a falfűtés és a mennyezetfűtés, és még ezeken túl is rengeteg egyéb költséghatékony megoldás áll előtted, amiknek elérésében segíteni tudunk.

Megismétlem, amit korábban írtam: nem terméket akarunk eladni, hanem hatékony fűtésrendszert szeretnénk számodra biztosítani.

A mi érdekünk, hogy elégedett legyél az új fűtéseddel: kérj tőlünk árajánlatot, add meg a fontosabb adatokat, és megmutatjuk, hogyan teheted meg az első lépést egy melegebb, energiatakarékosabb otthon felé!

Árajánlatkérés








Fontos vagy nekünk! Ezért pipáld be ezt is: Elektromos fűtéssel kapcsolatos tudásunkat marketing célú telefonhívások, hírlevelek formájában szeretnénk megosztani veled a későbbiekben, mert minél tartósabb fűtési megoldást akarunk javasolni neked. Köszönjük a bizalmat!
Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Kérjen visszahívást itt!
Fontos vagy nekünk! Ezért pipáld be ezt is: Elektromos fűtéssel kapcsolatos tudásunkat marketing célú telefonhívások, hírlevelek formájában szeretnénk megosztani veled a későbbiekben, mert minél tartósabb fűtési megoldást akarunk javasolni neked. Köszönjük a bizalmat!
Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.